Parasolarele sunt gandite pentru a proteja din exterior obiectele de mobilier si pentru a oferi o atmosfera de vacanta si relaxare. Aducand racoarea pe veranda casei, ele pot fi montate chiar si in balconul apartamentului. De asemenea, se pot monta si in gradina, fiind ideale pentru petrecerile in aer liber, in serile de vara.
Parasolarele din oferta RollDesign sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori: galben, verde, rosu, albastru, gri, maron.

Parasolarul Base Plus Kaseta

Base Plus Kaseta este un parasolar pliabil cu retractare totala, avand doua prinderi laterale fixe, console de perete sau plafon, brate actionate cu cablu dublu izolat sau lant inoxidabil.
Dimensiunile maxime recomandate sunt 500 cm latime si 310 cm proiectie, pe un tub cilindric cu diametrul de 70 mm. Caseta este compusa din 2 profile din aluminiu extrudat cu rezistenta sporita. Consolele permit montarea pe perete sau in tavan cu posibilitate de alegere a pantei parasolarului. Parasolarul poate fi actionat manual sau electric.
                                                            
Legenda: Caseta (A – Fig. 1) – compusa din trei profile separate, Ax (B – Fig. 1), Profil terminal (C – Fig. 1), Brate de actionare cu lant si cu cablu (D – Fig. 1), Material textil (E – Fig. 1)

Parasolarul Eco 40 BQ

Eco 40 BQ este un parasolar din aluminiu extrudat, pliabil, prevazut cu o bara rectangulara de sustinere a bratelor 40x40 mm, din otel zincat vopsit, cu cabluri sau cu lant inoxidabil pentru sustinerea bratelor si cu suport exterior al bratelor cu posibilitatea de reglare in pozitii fixe.
Dimensiunile maxime recomandate sunt 600 cm latime si 310 cm proiectie a materialului, rulat pe un tub cilindric cu diametrul de 70 mm.
Parasolarul este modular, dimensiuni mari ale acestuia putand fi obtinute prin alaturarea mai multor profile. Actionarea poate fi manuala cu ajutorul manivelei sau electrica si pot fi atasate diverse dispozitive periferice (senzori soare - vant ).
Legenda: bara rectangulara de sustinere a bratelor 40x40 mm (A – Fig. 1), Ax (B – Fig. 1), Brate de actionare reglabile (C – Fig. 1), Material textil (D – Fig. 1)

Montaj si dimensiuni Parasolar Eco 40 BQ

Parasolarul Eco 40 PS

Eco 40 PS este un parasolar pliabil cu brate laterale din aluminiu extrudat, care include un suport exterior al bratelor cu reglare in diverse pozitii fixe, bratele fiind prevazute cu cablu dublu izolat sau lant.
Dimensiunile maxime recomandate sunt 500 cm latime si 260 cm proiectie a materialului, rulat pe un tub cilindric cu diametrul de 60 mm. Parasolarul poate fi actionat manual sau electric.
Legenda: Doua console de prindere (A – Fig. 1), Profil terminal (B – Fig. 1), Brate de actionare reglabile (C – Fig. 1), Material textil (D – Fig. 1)

Montaj si dimensiuni Parasolar Eco 40 PS

TOP